ورود
عضویت سایت
ثبت نام دوره ها
بسته مکاتبه ای
تعاونی دانشجویی شماره 12 دانشگاه تهران
مرکز تخصصی آمادگی آزمون های ملی و بین المللی زبان انگلیسی
021
42312
درباره ما
معرفی موسسه
تسهیلات و تمایزات ما
تفاهم نامه ها
افتخارات و گواهینامه ها
سیستم آموزشی
معرفي دوره ها
شهريه دوره ها و تخفيف ها
پاره اي از قوانين آموزشي
برنامه دوره هاي آموزشي
آزمون های تعیین سطح تافل و آیلتس
برنامه زمانبندی آزمون هاي تعيين سطح دوره فشرده (یکساله)
آزمون های زبان
معرفی آزمون ها
تاریخ برگزاری آزمون های اصلی
مقالات، منابع و نمونه سوالات
سوالات متداول شرکت کنندگان آزمون ها
كارنامه نفرات برتر(آزمون هاي اصلي)
تماس با ما
همکاری
تماس با ما
TOEFL چيست؟
تافل (به انگلیسی TOEFL و مخفف عبارت Test of English as a Foreign Language)، نام آزمونی است که میزان توانایی افراد را در زمینهٔ برقراری ارتباط به زبان انگلیسی در سطح دانشگاهها و موسسات آموزشی میسنجد. این آزمون توسط موسسه اي تي سي (ETC) در سه نوع کاغذی، کامپیوتری و اینترنتی برگزار میشود و در بیش از شش هزار موسسه از بیش از یکصدو سی کشور جهان مورد پذیرش قرار میگیرد.
آزمون كاغذي تافلPBT
همانطور که از نام این آزمون مشخص است، داوطلبان برای شرکت در این آزمون باید به سوالات موجود در دفترچه آزمون پاسخ دهند. این آزمون جای خود را رفته رفته به آزمون اینترنتی دادهاست و در واقع در آیندهای نه چندان دور کاملا منسوخ خواهد شد. در آزمون کاغذی سه مهارت زبان آموز مورد ارزیابی قرار میگیرد:
مهارت شنیداری (Listening Comprehension)
ساختار زبان (Structure and Language)
مهارت خواندن (Reading Comprehension)
علاوه بر سه مهارت فوق یک قسمت برای مهارت نوشتن هم وجود دارد که در یک فرصت ۳۰ دقیقهای بایستی داوطلب بتواند در مورد موضوع مشخصی بنویسد. نمرات بدست آمده از هر قسمت بعد از تغییر مقیاس یافتن با هم جمع شده و نمره کل داوطلب را مشخص میکند. این نمره میتواند بین ۳۱۰ تا ۶۷۷ تغییر کند. بنابراین هیچ نمره مشخصی برای قبولی یا رد شدن در این آزمون وجود ندارد و همه شرکت کنندگان در این آزمون نمره آزمون را دریافت خواهند کرد. نمره مورد نیاز داوطلب بستگی به محلی دارد که داوطلب میخواهد نمره آزمون تافلش به آنجا ارسال شود. معمولا برای ادامه تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور نمره بالاتر از ۵۵۰ مورد نیاز است.
آزمون اينترنتي تافل ibt
در این نوع آزمون شرکت کنندگان بایستی در تاریخهای مشخص شده در محل حوزه آزمون حضور پیدا کرده و از طریق اینترنت آزمون را برگزار کنند. اعتبار مدرک این آزمون با مدارک امتحانات تافل قدیمی یکسان است ولی این آزمون دارای تفاوتهایی میباشد که از جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
برخلاف تافل قدیمی که بیشتر تاکید بر روی گرامر بود، این آزمون تمامی مهارتهای زبانی را پوشش میدهد.
فاصله زمانی بین شرکت در آزمون و دریافت نتیجه بر روی اینترنت حدود دو هفته میباشد.
این آزمون هر ماه چند بار برگزار شده و داوطلبان آزادی عمل بیشتری در انتخاب تاریخ آزمون دارند.
این آزمون ۴ ساعته بوده و دارای ۴ بخش است. هر بخش ممکن است یک یا حتی چندمهارت را مورد آزمایش قرار دهد. یادداشت برداری در این روش بر خلاف روش مبتنی بر دفترچه مجاز است. این آزمون نمیتواند بیشتر از یک بار در هفته برگزار شود. البته باید دقت کرد که ممکن است یک یا چند بخش به صورت طولانی (طولانی تر از حد معمول) ارائه شوند. در این صورت مشخص نیست کدام بخش از سوالها واقعا تصحیح شده و جزو نمره در نظر گرفته میشوند. انتخاب سوالات تقریبا به صورت تصادفی است.
۱.مهارت خواندن (Reading Comprehension)
این قسمت دارای ۳ الی ۵ متن بلند و سوالاتی در مورد این متنها است. موضوع متنها آکادمیک بوده و معمولا در کتابهای دانشگاهی یافت میشوند. سوالات عمدتا در مورد موضوع اصلی متن، جزئیات، برداشتها، نحوهٔ دیگر بیان جملات، جایگذاری جملات، واژههای مترادف میباشد. در آزمون ibt دانشجو باید مهارتهایی نظیر خلاصه برداری، برداشت سریع ایدههای اصلی و جدولبندی را دارا باشد. به طور کلی نیازی به اطلاعات قبلی در مورد متن نیست اما اطلاعات قبلی میتواند کمک کننده باشد.
۲.مهارت شنیداری (Listening Comprehension)
این بخش شامل شش متن میباشد؛ دو مکالمهٔ دانشجویی و چهار متن نیز شبیه سازی کلاس درس دانشگاهی و مباحثات است.
۳.مهارت گفتاری (Speaking Comprehension)
این بخش مجموعا شامل شش قسمت است؛ دو قسمت مستقل که در هرکدام از آنها یک سوال دربارهٔ زندگی آکادمیک مطرح میشود و دانشجو باید در مورد آن صحبت کند. چهار قسمت هم به صورت مجتمع است که بخشهای reading،listening همراه با بخش speaking وجود دارد. در این بخشها دانشجو باید در مورد خلاصهٔ متنی که میخواند یا میشوند و یا ایدههای جدید خود در مورد این متون صحبت کند. این صحبتها باید دقیق، واضح و دارای تجزیه و تحلیل دقیق از اطلاعات ارائه شده باشد.
۴.مهارت نوشتاری (Writing Comprehension)
این بخش شامل دو قسمت است. یک قسمت مجتمع و یک قسمت مستقل. در بخش مجتمع دانشجو باید متن آکادمیکی را بخواند، سپس به ادامهٔ آن گوش دهد و بعد از ان نظرات خود را در مورد متن بنویسد. در بخش مستقل نیز دانشجو یک مقالهٔ شخصی در مورد سوال ارائه شده مینویسد.
نمره هر یک از مهارتها بین ۰ تا ۳۰ بوده و در مجموع نمره بین ۰ تا ۱۲۰ است. نمره ۷۹ یا ۸۰ این آزمون معادل ۵۵۰ آزمون کاغذی شناخته میشود که برای ورود به اکثر دانشگاهها در مقطع تحصیلات تکمیلی مورد نیاز است.
همانطور كه اشاره گرديد، لازمه پذيرش در دانشگاه هاي معتبر جهان، دارا بودن مدرك تافل است. همچنين يكي از شرايط استخدام در موسسات دولتي، خصوصي و دانشگاهي، دارا بودن مدرك تافل مي باشد.
دوره آمادگي تافل فرهيختگان