ورود
عضویت سایت
ثبت نام دوره ها
بسته مکاتبه ای
تعاونی دانشجویی شماره 12 دانشگاه تهران
مرکز تخصصی آمادگی آزمون های ملی و بین المللی زبان انگلیسی
021
42312
درباره ما
معرفی موسسه
تسهیلات و تمایزات ما
تفاهم نامه ها
افتخارات و گواهینامه ها
سیستم آموزشی
معرفي دوره ها
شهريه دوره ها و تخفيف ها
پاره اي از قوانين آموزشي
برنامه دوره هاي آموزشي
آزمون های تعیین سطح تافل و آیلتس
برنامه زمانبندی آزمون هاي تعيين سطح دوره فشرده (یکساله)
آزمون های زبان
معرفی آزمون ها
تاریخ برگزاری آزمون های اصلی
مقالات، منابع و نمونه سوالات
سوالات متداول شرکت کنندگان آزمون ها
كارنامه نفرات برتر(آزمون هاي اصلي)
تماس با ما
همکاری
تماس با ما
رتبه دانشگاه تهران در حوزه آمار و تحقيق در عمليات
دانشگاه تهران در میان 200 دانشگاه برتر دنیا در حوزه آمار و تحقیق در عملیات دانشگاه برتر شناخته شد.
طبق گزارش اخیر مؤسسه کیو اِس (
http://www.topuniversities.com
) از رتبهبندی 2013 دانشگاههای جهان، دانشگاه تهران در حوزه موضوعی "آمار و تحقیق در عملیات جزء 200 دانشگاه برتر جهان شناخته شد. آمار و تحقیق در عملیات یکی از حوزههای موضوعی رده علوم اجتماعی در این نظام رتبهبندی به شمار میآید.
دانشگاه تهران
در سال 2012 در حوزههای "ارتباطات و مطالعات رسانه" و "مهندسی عمران و سازه" و در سال 2011 در حوزههای "آمار و تحقیق در عملیات" و "مهندسی عمران و سازه" جزء 200 دانشگاه برتر جهان در رتبه بندی کیو اِس شناسایی شده است.
اگرچه مؤسسه کیو اِس از اکتبر 2004 شروع به
رتبهبندی کلی دانشگاههای جهان
کرده است، اما رتبه بندی موضوعی آن از سال 2011 و با رتبهبندی 26 حوزه موضوعی راه اندازی شد. البته، تعداد این حوزه ها در سال 2012 به 29 حوزه و در سال 2013 به 30 حوزه موضوعی رسیده است. رتبه بندی موضوعی امکان مقایسه و تحلیلهای عمیقتر و جزئیتر را برای دانشجویان و اساتید فراهم میکند.
اشتهار علمی دانشگاهها، اشتهار اساتید، میزان سرانه استناد به هر مقاله و شاخص H از جمله شاخصهایی هستند که کیو اِس جهت رتبهبندی موضوعی دانشگاهها از آنها استفاده میکند. هرچند، شاخص اخیر یعنی شاخص H در ویرایشهای قبلی این رتبهبندی استفاده نمیشده و برای اولین بار در ویرایش 2013 کیو اِس در رتبهبندی دانشگاهها تأثیرگذار بوده است. اطلاعات علمسنجی مورد نیاز این رتبهبندی نیز از نظام اسکوپوس اخذ میشود.
هنر و علوم انسانی (6 حوزه موضوعی)، مهندسی و فناوری (5 حوزه موضوعی)، علوم زیستی و بهداشت (5 حوزه موضوعی)، علوم طبیعی (6 حوزه موضوعی)، و علوم اجتماعی (8 حوزه موضوعی) پنج رده موضوعی کلی هستند که در این رتبه بندی مطرح می شوند. در رتبهبندی موضوعی سال 2013 کیو اِس نزدیک به 2860 دانشگاه در 30 حوزه موضوعی ارزیابی شدهاند که به طور کلی 678 دانشگاه در میان 200 دانشگاه برتر جهان حداقل در یک حوزه موضوعی شناسایی شدهاند.
دانشگاه هاروارد در 10 موضوع، دانشگاه اِمآیتی در 7 موضوع، دانشگاه برِکلی و دانشگاه آکسفورد هر کدام در 4 موضوع، دانشگاه کمبریج در 3 موضوع، و دانشگاه امپریال کالج لندن و دانشگاه یو سی داویس نیز هر کدام در 1 موضوع جایگاه اول در 30 حوزه موضوعی را به خود اختصاص دادهاند.
منبع: خبرگزاري مهر
نظرات